bedrijfsuitje
Blog

Mannen, het is tijd voor de grootste adrenalinekick!

Tegenwoordig zijn er vele spannende gebeurtenissen om ons heen. Naast spannende gebeurtenissen, hebben we ook onze dagelijkse werkzaamheden waarvoor we ons inspannen. Voor velen van ons is het erg normaal om een keer vol met adrenaline te zitten. Adrenaline maak je aan op het moment dat je lichaam in een soort overlevings- of schrik-fase komt. Het rijden op een circuit, het weerstaan van alle schrikmomenten in het spookhuis, het zijn allemaal scenario’s waar je adrenaline voor aan maakt.

Tijd voor een bedrijfsuitje

Het is tijd om er even helemaal op uit te gaan. Je bent even helemaal klaar met de inspanning op het werk, en wilt je hoofd helemaal leeg maken. Iedereen op kantoor is het even helemaal zat, het is tijd voor een bedrijfsuitje. Met een bedrijfsuitje leer je je collega’s goed kennen, en is het bovendien hartstikke gezellig.

Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een paar kratten bier in te slaan en op een boot te stappen. Wanneer dit geen optie is, kun je gaan voor de echte adrenalinekick. Door te gaan paintballen, airsoften of bijvoorbeeld survivalgames te spelen, haal je de echte adrenaline naar boven in je bedrijfsuitje.

Ontspanning na het stukje inspanning

Na een inspannend bedrijfsuitje, is het natuurlijk tijd voor ontspanning. De tap kan open, de barbecue kan aangestoken worden, en het is tijd voor een echt feestje. Met veel gezelligheid, eten en bier creëer je een dag om niet te vergeten. Samen met je collega’s evalueer je de activiteit, heb je de grootste lol, en is het één groot feest op het bedrijfsuitje. Het mooiste is natuurlijk om na het uitje, en na het eten, de stad in te duiken. Als afsluiter van de leuke dag ga je met iedereen van het bedrijf naar de club, om daar het feestje helemaal af te maken!

Een investering in het personeel

Veel bedrijven hebben maar één motto; zoveel mogelijk winst en zo weinig mogelijk kosten. Daarom zie je ook bij sommige bedrijven dat het bedrijf erg weinig opkijkt naar het personeel. Op zijn tijd is er eens een borrel, maar dat is het eigenlijk wel. Personeel is het hart van een bedrijf, je moet er zuinig op zijn. Het is een investering als er één keer per kwartaal een bedrijfsuitje georganiseerd wordt. Het personeel leert elkaar op een andere manier kennen, en zullen op een andere manier moeten samenwerken. De band van het personeel zal veel hechter worden, en met een leuk bedrijfsuitje hoor je het personeel er nog maanden, misschien zelfs jaren over.

Laat een antwoord achter