Blog

Op zoek naar zakelijk vervoer met unieke mogelijkheden?

Ben jij bezig met het organiseren van een zakelijke reis samen met collega's, klanten of zakenrelaties? Dit zou je natuurlijk met een gewone bus kunnen regelen, maar wist je dat een vergaderbus vele mogelijkheden biedt op het gebied van zakelijk vervoer? In deze bijzondere bus welke compleet is ingericht als mobiel kantoor kun je onderweg werken, vergaderen, presenteren, ontspannen, borrelen en ga zo maar door. Hieronder kun je meer lezen over de vergaderbus en hoe je deze kunt inzetten bij een zakelijke reis.

Besteed je reistijd zo optimaal mogelijk

Ga je bijvoorbeeld samen met collega's een beurs of congres bezoeken, of willen jullie verschillende vestigingen van jullie bedrijf gaan bekijken? Met een vergaderbus kunnen jullie kostbare reistijd zo optimaal mogelijk besteden.  Aan de bus zijn allerlei unieke faciliteiten toegevoegd welke het mogelijk maken om onderweg aan het werk te gaan. Zo is er bijvoorbeeld een 5G internet verbinding aanwezig en kun je jouw laptop aansluiten op een van de stroompunten. Door de unieke opstelling van de stoelen in een rondzit is het ook mogelijk om onderweg te vergaderen, daarbij is zelfs mogelijk om een conference call te organiseren in de bus met collega´s die thuis of op kantoor zijn gebleven.

Maak een onvergetelijke indruk

De vergaderbus van vipbus.nl wordt ook regelmatig ingezet bij bedrijfs- op productpresentaties. Met deze vipbus kunnen jullie naar de klant toe en op bestemming de meest onvergetelijke presentaties verzorgen. Jullie kunnen hierbij gebruik maken van de verschillende 4K beeldschermen en het draadloos spraaksysteem. Willen jullie helemaal een onvergetelijke indruk maken? Het is ook mogelijk om de bus gedeeltelijk of volledig te laten bestickeren!

Zakelijk vervoer op maat!

Kortom, voor zakelijk vervoer ben je bij vipbus.nl zeker aan het juiste adres. Zij denken graag met je mee om de rit helemaal compleet te maken. Kijk op vipbus.nl voor meer informatie over het huren van een mobiele kantoorunit of een van de andere luxe bussen of busjes.

Laat een antwoord achter