Blog

Heb jij de barbecue al weer uit de schuur gehaald?

Niet? Dan wordt het wel een keer tijd! Het is inmiddels echt wel zomer en ook als je (nog) geen vakantie hebt, kun je ‘s avonds heerlijk eten van de barbecue. Als je tenminste weet wat je doet. Het begint natuurlijk met het op tijd aansteken van je barbecue, deze heeft echt wel even tijd nodig om op temperatuur te komen. Maar dan? Wat ga je bereiden op de barbecue? Ga je voor een picanha? Voor zalm? Voor vegetarisch? Een combinatie van allerlei verschillende soorten vlees? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Als je er maar voor zorgt dat alles dat je op de barbecue bereidt goed van kwaliteit is.

Online vlees bestellen is een aanrader

Ken je dat, dat je bij de slager staat en dat net het mooie stuk vlees aan jouw neus voorbij gaat? Dan valt er genoeg anders te kiezen, maar wat nu als je je zinnen had gezet op een bepaald stuk vlees? Dan moet je dus op het laatste moment een alternatief verzinnen. Online vlees bestellen is gemakkelijk en niet duur. Het vlees is hartstikke goed van kwaliteit en uitermate geschikt voor op de barbecue. Daarbij kun je, zelfs online, een last-minute bestelling doen. Bestel je voor 23.59 ‘s avonds? Dan wordt je bestelling al de volgende dag bezorgd!

Bestel meer dan alleen vlees online

Je kunt behalve de mooiste stukken picanha, spareribs, worst en steaks ook de beste rubs online bestellen. Met een rub geef je het vlees een extra bijzondere smaak. Er zijn verschillende rubs beschikbaar. Speciale rubs voor kip, varkens- en rundvlees. Een aanrader!

Wil je vis of vlees roken? Dan bestel je net zo gemakkelijk speciale houtsnippers en rookplankjes online. Je zult zien, iedere keer als je de barbecue aansteekt is er weer iets nieuws te ontdekken.

Vier de zomer met je vrienden

Bij de zomer hoort toch minimaal één avond met je maten. Biertje erbij en een goed stuk vlees op de barbecue. Een salade erbij mag, maar is zeker niet verplicht. Begin in de middag al met het garen van het vlees voor de beste pulled pork of pulled chicken. Als dat geen feestje wordt, dan weet ik het ook niet meer!

Laat een antwoord achter