boxspring kopen
Blog

Boxspring kopen: welke kies je?

Een goede nachtrust is zeer belangrijk in een mensenleven. Zodra je slaapt, komt je lichaam tot rust en herstelt je brein van alle indrukken die het tijdens de afgelopen dag heeft opgedaan. Hoeveel slaap je nodig hebt, hangt af van allerlei factoren. Allereerst je leeftijd. Babies slapen ongeveer 14 tot 18 uur per dag. Naarmate je ouder wordt, neemt dit aantal uren geleidelijk af. Sommige volwassenen hebben al aan vijf uur slaap per dag genoeg, andere zijn na tien uur nog steeds niet uitgerust. Om zowel lichaam als geest voldoende te laten uitrusten, is de kwaliteit van het bed erg belangrijk. Een boxspring is hierbij een goede keuze. Door de combinatie van matras en onderstel is er een goede regulering van vocht en ventilatie en wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld. In deze blog vertel ik je over de diverse boxspring bedden die je kunt aanschaffen.

Verschillende soorten boxsprings

Wie op de website van de gerenommeerde beddenfabrikant Auping kijkt, ziet dat er de nodige opties zijn voor wie een boxspring kopen wil. Zo kun je kiezen voor een bed dat bestaat uit twee of drie lagen. Daarnaast is het aan jou of je liever wat dieper ligt of dat je juist kiest voor een variant waarbij je wat steviger ligt. Voor ieder is er wat wils. Een klassiek of een stijlvol hoofdbord? Het kan allemaal! Daarnaast laat Auping duidelijk zien waarin de Nederlandse fabrikant zich onderscheidt van de concurrentie. De bedden van Auping hebben spiraalbodems. Dit zorgt ervoor dat ze beter ventileren. Ook worden alle bedden van Auping geproduceerd in de duurzame fabriek die in Deventer gevestigd is. Alle materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor bedden van Auping een lange levensduur hebben.

De toekomst is hier

De globalisering heeft zijn langste tijd gehad. Het is niet efficiënt en duurzaam om producten uit verre landen te laten komen. Lokale productie is het credo voor de toekomst. Dit is echter slechts één reden om voor een bed van het Nederlandse Auping te kiezen. Auping loopt namelijk ook voorop in het introduceren van de nieuwste foefjes in de ontwikkeling van hun bedden. Zo zijn er bedden met een anti-snurkfunctie en een slimme wekker. In deze moderne wereld, waar alles steeds sneller lijkt te gaan en de momenten van rust steeds schaarser lijken te worden, is een keuze voor een Auping boxspring een keuze die lichaam én geest je in dank zullen afnemen.

Laat een antwoord achter