Blog

Online Durex condooms bestellen

Tijdens de seks is het natuurlijk belangrijk dat je het veilig doet. Dit kun je onder andere doen door een condoom te dragen, maar dan is de vraag welke condoom heb je nodig? Dit is natuurlijk volledig persoonlijk. De een vindt het fijn om een condoom met ribbels te hebben, de ander liever een dunne. Iedereen heeft andere wensen. Het scheelt dat Durex condooms in veel soorten komen. Je kunt hier vrijwel altijd een condoom vinden die bij jouw wensen past. Je kunt tegenwoordig ook vaak online condooms bestellen. Dit is bijvoorbeeld fijn als je je niet op je gemak voelt om dit in de winkel te doen. Een plek waar je bijvoorbeeld condooms online kunt bestellen is Condooms.nl. Ze hebben hier onder andere ook Durex condooms. Zo weet je altijd zeker dat je een condoom vindt die bij je past.

Gebruik van condooms

Condooms worden natuurlijk gebruikt bij seks. Dit doe je niet alleen om seksueel overdraagbare aandoeningen tegen te gaan maar ook om eventueel zwangerschap te voorkomen. Het gebruik van condooms is ook cruciaal bij orale seks. Ook bij deze vorm van seks is het namelijk om soa’s over te brengen. Ben je bang dat de condoom scheurt tijdens de seks dan kun je ook extra sterke durex condooms bestellen. Durex is ten slotte de meest bekende condoom fabrikant en iedereen heeft er wel van gehoord. Het kan zo zijn dat de man geen condoom wilt gebruiken. Dan is er ook de optie om een vrouwencondoom te gebruiken. Deze kun je in de vagina stoppen en dan gewoon op een normale manier seks hebben. Wanneer je klaar bent kun je deze gemakkelijk er weer uit halen en weggooien.

Soorten condooms

Er is natuurlijk meer dan één soort condoom. Een aantal hiervan zijn al genoemd zoals de vrouwencondoom, een condoom met ribbels of juist een extra dunne zodat je er tijdens het vrijen geen last van hebt. Zo kun je ook condooms bestellen met smaak. Deze zijn beter geschikt voor orale seks aangezien de condoom ook in de mond gaat dan is het lekkerder als hier een smaakje aan zit zoals aardbei of chocolade. Verder heb je ook nog latexvrije condooms. Sommige mensen zijn namelijk allergisch voor latex en dan is dit de geschikte oplossing. Zo kun je ook met een latex allergie veilige seks hebben. Ook bestaan er veganistische condooms. Zo is er voor iedereen een geschikte condoom en kan iedereen veilig seks hebben.

Laat een antwoord achter