Blog

Maak het jezelf gemakkelijk met fitness maaltijden thuis bezorgd 

Wie aan krachttraining doet met een bepaald fysiek doel voor ogen, weet hoe lastig het is om daarnaast ook nog eens juist te eten. Bij de meeste mensen ontbreekt het aan tijd of kennis om gebalanceerde, gezonde en eiwitrijke maaltijden te bereiden. Geen probleem! Met de fitness maaltijden van Muscle Meals haal je namelijk het missende puzzelstukje in huis. Letterlijk, want je bestelt simpelweg hun maaltijdbox(en) en de volgende dag tover je super snel een perfecte maaltijd op tafel, afgestemd op jouw doel. Lees hier hoe het werkt en hoe Muscle Meals jou helpt met het behalen van jouw fitness doelen. 

Wat is jouw doel?

De fitness maaltijden van Muscle Meals zijn afgestemd op drie verschillende doelen: afvallen, droogtrainen en spieren opbouwen. De inhoud van de maaltijden verschilt daarom iets tussen deze drie doelen. Logischerwijs bevat de box voor spiermassa de meeste calorieën en eiwitten. Je kunt eveneens kiezen voor een koolhydraatarme maaltijd, wanneer je je carbs wilt beperken. 

De inhoud van de Muscle Meals fitness maaltijden

Je hebt de keuze uit verschillende soorten maaltijden. Alle maaltijden van Muscle Meals bestaan uit een eiwitbron, koolhydraatbron en groenten – op de koolhydraatarme maaltijd na, die geen koolhydraatbron bevat. Wat betreft de eiwitbronnen heb je de keuze uit rund, kip en vis. Daarnaast vind je een van de drie mogelijke koolhydraatbronnen: rijst, pasta of zoete aardappel. De groente-opties bestaan uit boontjes, Mexicaanse groentemix en broccoli. 

Muscle Meals bestellen: zo werkt het

Je kunt de maaltijden van Muscle Meals bestellen op hun website, waar je de vele verschillende opties op een rijtje vindt. Je hebt hier de keuze uit meer dan 50 verschillende maaltijden! Maak allereerst je keuze in je trainingsdoel: wil je afvallen, droog trainen of spieren opbouwen? Vervolgens bestel je 1, 4 of 8 of 16 maaltijden. Bestel je voor 15:00 uur, dan heb je de volgende dag je mealprep al in huis. Ze worden vers ingevroren en verzonden in droogijs, waarmee ze tot drie dagen gekoeld blijven. Bij aankomst kun je ze direct opwarmen in de oven, magnetron of pan. En uiteraard zijn de fitness maaltijden geschikt om in te vriezen, zodat je er een tijdje mee vooruit kunt. 

De maaltijden zijn overigens geschikt voor mensen met allergieën voor ei, lactose en noten. En de maaltijden met kip zijn halal. 

Benieuwd naar de fitness maaltijden van Muscle Meals? Kijk gerust even rond op hun website en bestel een van de lekkere maaltijd boxen om te zien of het wat voor je is!

Laat een antwoord achter