Blog

Deze zomer op pad met je bedrijf

Een eigen bedrijf begin je niet zomaar. Maar deze zomer kom je al wat verder met behulp van een handig vervoersmiddel zoals een koelwagen. In deze blog vertel ik je wat een koelwagen is en waar je deze allemaal voor kunt inzetten. Er is namelijk veel meer mogelijk met deze gekoelde bestelwagens. Lees je mee?

Klein maar flexibel

Het mooie aan koelwagens is dat deze veel kleiner is dan de gekoelde vrachtwagens die we veelal zien. Dit maakt dat er makkelijker mee om te gaan is. Moet je jouw product veelal in de centra van steden bezorgen of rij je regelmatig op en neer, dan is een koelwagen veel handiger dan een grote vrachtwagen. Daarnaast is het ook een goede uitkomst voor iedere kleinere ondernemer die simpelweg geen behoefte heeft aan een vrachtwagen. De koelwagen is zo ontworpen dat je de temperatuur tot wel min 35 graden kan instellen. Wat je dus ook vervoert, met een koelwagen blijft het koel. Daar ben je in ieder geval zeker van.

Een versproduct

Een koelwagen is dan ook perfect voor het vervoeren van verse producten. Heb je een eigen klein zuivelbedrijf en lever je in de omgeving je producten aan? Dan is de aanschaf van een koelwagen perfect. Maar ook wanneer je andere voedingsmiddelen verkoopt en vervoert dan wil je wel dat je producten vers blijven. Door ze gekoeld te houden, voorkom je sneller dat er derving optreedt. Daarnaast kan je een koelwagen ook voorzien met een opdruk van jouw bedrijf. Zo ben je altijd voor iedereen zichtbaar en maak je door enkel rond te rijden en jouw verse product aan de man te brengen, ook nog eens gratis reclame. Als dat geen twee vliegen in één klap zijn…

Ombouwen tot winkel

En over jouw bedrijf gesproken? In sommige gevallen kan je dat ook runnen vanuit een koelwagen. Veel bestelwagens kunnen namelijk omgebouwd worden met een koelsysteem zoals dat van een koelwagen. Of je kan een koelwagen vinden met apart niet gekoeld compartiment. Voor je het weet, ben jij de ijscoman waar jezelf vroeger tegenop keek en naar wie je het op een hollen zetten in de zomer als de welbekende bel door de straten klonk. Deze zomer rij jij met je eigen ijs bus rond. Even de papieren regelen, een mooie koelwagen voor de deur en laat die lekkere smaken maar doorkomen.

Weet jij al waar je jouw koelwagen gaat kopen? Op Trucks.nl hebben ze een breed aanbod aan bedrijfswagens, waaronder deze!

Laat een antwoord achter