Blog

Verlichting voor op het werk

Na een periode waarbij we met zijn allen voornamelijk thuis hebben gewerkt, zijn we over het algemeen in de afgelopen weken weer meer op het kantoor te vinden. Naar mijn mening was ik daar ook wel weer aan toe, want ik was het thuis werken een beetje zat geworden. Het is fijn om weer mijn collega’s te zien en om weer op kantoor te werken. Na de zoveel tijd is het ook prettig om weer een opfrisbeurt te geven aan het kantoor en aan je werkplek. Je spendeert normaal gesproken het grootste gedeelte van je tijd op kantoor en daarom moet je ook over een prettige werkplek beschikken. Dat is niet alleen goed voor je productiviteit, maar het is ook goed voor je humeur. Voordat we met zijn allen thuis moesten gaan werken, beschikte het kantoor waar ik werk nog over de standaard tl verlichting. De periode van het thuis werken was de uitgelezen mogelijkheid om dat te veranderen en om het kantoor een opfrisbeurt te geven. Toen ik weer voor de eerste keer op kantoor aankwam, voelde het net als een nieuwe frisse start. Naast de nieuwe verlichting zijn er nog een aantal dingen veranderd, waar ik je hieronder wat meer over ga vertellen.

Een grote verandering

Toen ik aankwam op kantoor zag ik ineens dat het oude tapijt was weggehaald en dat er een nieuwe laminaatvloer was aangelegd. Het was een grote verandering, maar zeker erg positief. Het tapijt had wel zijn beste tijd gehad en dat kon ook eigenlijk niet meer. Ik ben zeer tevreden over de nieuwe houten vloer en dat zorgt ook voor een mooie uitstraling. Verder zijn de bureaus en de andere kantoorartikelen nog wel hetzelfde. Er zijn alleen wat extra nieuwe accessoires toegevoegd en nieuwe dingen gehaald voor aan de muur. Het heeft een positief effect gehad op de sfeer binnen het kantoor. Je merkt echt dat iedereen er heel blij mee is en dat het zorgt voor een verfrissend gevoel.

Eindelijk ook nieuwe verlichting

Een nieuwe vloer en wat nieuwe accessoires is niet het enige wat er is veranderd, want er is ook nieuwe plafondverlichting geplaatst. De oude tl verlichting is vervangen voor nieuwe led verlichting. Het is ontzettend fijn, prettig en aangenaam licht. We kunnen deze lampen aanpassen wat betreft de felheid en de kleur van de lampen. Het is goed licht om in te werken en om daar een hele dag onder te zetten. Er zijn ook nog voldoende mogelijkheden voor als je niet op kantoor werkt, maar bijvoorbeeld in een magazijn. Het bedrijf waar wij onze plafondverlichting hebben gehaald, Bes Led verkoopt goedkope led bouwlampen voor als je in een magazijn werkt of op een bouwplaats. Dat is zeker aan te raden als je nog over wat oudere lampen beschikt. Het zal een positief hebben op je productiviteit en op je humeur.

Laat een antwoord achter