kleding
Blog

Het geheim van accessoires voor mannen

Ook ik betrap mezelf er steeds weer op dat ik bij het woord accessoires bijna automatisch denk aan vrouwen dingen. Natuurlijk is dat volkomen onterecht, want ook voor ons mannen zijn er genoeg accessoires die voor mannen en voor mannen alleen zijn. Met een beetje meer kennis over de kleine details voor bij onze kleding, zie je er elke dag al beter uit dan gemiddeld. Ben jij die man die meer uit zijn looks wilt halen én graag complimentje na compliment ontvangt? Lees dan vooral even deze blog waarin je alles kunt lezen over de accessoires voor mannen.

Om deze reden zijn accessoires niet te missen

Je kleden  zonder accessoires is als koken zonder zout. De smaak is er wel, maar er mist iets.  Als je jouw kleding op een goede manier combineert en hier een accessoire aan toevoegt, vormt het meteen een geheel. Zorg er dus voor dat je in ieder geval een paar handige items in de kast hebt liggen. Met een simpel en klein dingen kun je jouw gehele look naar een ander niveau tillen. Je hebt alle reden om nu online te gaan zoeken naar accessoires voor mannen.

De klassiekers

Je ziet het niet meer zo vaak,  maar hoeden zijn wel degelijk een accessoire voor mannen. Als we naar afbeeldingen van vroeger kijken dan valt het ook op dat mannen vaak een hoed droegen. Datzelfde geldt ook voor de vrouwen van toen. Een accessoire voor altijd en iedereen dus. Bretels zijn een ander voorbeeld van de klassieke accessoires. Elke outfit ziet er met bretels toch iets meer uit alsof je er goed over hebt nagedacht. Deze kleine toevoeging veranderd meteen de hele indruk die mensen van je krijgen. En mocht je het jezelf afvragen, ja in positieve zin. Het staat niet bij elke outfit dus beoordeel het eerst zelf even in de spiegel voordat je met de bretels de deur uit gaat.

Make-up voor mannen

Er wordt weleens gezegd dat zonnebrillen bij ons mannen hetzelfde doen als make-up. Dat is niet helemaal waar natuurlijk, maar je gezicht kan er hierdoor wel anders uit komen te zien. Als je minder goed hebt geslapen, zal je dat bijvoorbeeld niet snel zien. Een zonnebril is naast het beschermen van je ogen tegen zonlicht ook nog eens goede camouflage voor wallen! Een pet kan gek genoeg hetzelfde doen. Niet je wallen verbergen, maar wel je hoofd een andere vorm geven. Iemand ziet er met een pet op heel anders uit dan zonder. Met een bad hair day is dit de ideale oplossing.

Laat een antwoord achter