Blog

De mancave van 2019

Mancave in populaire cultuur

De mancave is natuurlijk al jaren een begrip in de cultuur. Het idee van de mancave komt ook vaak voor in populaire cultuur zoals films en televisie series. Helaas wordt dan nog weleens de spot gedreven met de mancave. De vrouw van de man vertelt haar vriendinnen hoe de man zich de hele dag opsluit in zijn zielige kelder die hij zijn mancave noemt. Desondanks weten we allemaal dat dit helemaal niet de realiteit is van de mancave. Veel mannen laten de inrichting van het huis over aan de vrouw, en dat is ook geen probleem want vaak boeit het ons ook niet zo veel. Maar als we dan een kamer voor onszelf hebben willen we er ook iets fantastisch van maken, iets wat helemaal van ons is. En de moderne mancave heeft dan ook alles erop en eraan. Het heeft niets te maken met een zielige kelder met een oude koelkast met biertjes maar alles te maken met een moderne entertainment bunker.

Moderne mancave

In dit artikel bespreek ik hoe je je mancave hypermodern en klaar voor 2019 maken. Om te beginnen met het bier en de wijn. Gooi die oude ijskast weg en koop een koelvitrine. Vaak gebruikt door restaurants maar ook voor de mancave, in koelvitrines zal de biertjes en ja ook wijnen niet alleen koud houden maar ook mooi tentoonstellen. Daarnaast investeer je het beste in een mooie bank en een topstoel die alleen van jou is. Een goede multimediaset met een gigantische tv is natuurlijk ook mooi.

Koelvitrine

Voor de bar mag je best creatief zijn. Gebruik hout en laat barstoelen ontwerpen met een persoonlijk design. Op deze manier krijgt je mancave een persoonlijke tint. Buiten de entertainment set die sowieso een grote televisie en de nieuwste PlayStation heeft kun je ook investeren in een pool- of tafelvoetbaltafel. Op deze manier zijn er verschillende vormen van entertainment wanneer je vrienden langskomen. We kennen allemaal de reclame van de man die trots zijn biertjes laat zien in zijn walk-in koelkast. Je mancave mag er wezen. Zorg daarnaast ook voor een workout hoek in de kamer waar je met gewichten kunt smijten. Op die manier kun je ook nog sexier uit je mancave verschijnen en zal je vrouw denken dat de mancave he beste idee ooit is geweest.

Het hangt natuurlijk van je budget af maar je mag best wat moois maken van je mancave. Mannen neem je eigen ruimte om tot rust te kunnen komen en met je vrienden te kunnen hangen.

Laat een antwoord achter