Blog

Op de camping aan zee

De meeste mensen boeken hun vakantie al weken van tevoren, Als het niet maanden zijn. Maar sommigen laten het op het laatste moment aankomen. Dat is ook prima. Misschien zorgt dat ervoor dat je iets gaat doen wat je niet van tevoren had kunnen bedenken. Of misschien zorgt het voor een hele rustige vakantie, Zonder al te veel gekkigheid. Bijvoorbeeld op de camping Frankrijk aan zee. in deze blog vertel ik je over zo'n soort vakantie. Lees je mee?

Van tevoren

Het boeken van een camping is niet heel erg moeilijk. In het hoogseizoen kan het wel lonen om er vroeg bij te zijn. Maar in principe ben je al voorzien als je een staanplaats hebt kunnen bemachtigen. De tassen heb je zo ingepakt en voor je het weet zijn jullie onderweg naar een last minute vakantie.

Met de auto

Natuurlijk kunnen we overal naartoe vliegen. Maar het is duidelijk dat vliegen deze zomer onzeker is. Daarnaast is het beter voor het milieu om met de auto te gaan. En een tripje met de auto naar Frankrijk is hartstikke leuk, het is een hele rood trip. Samen met iedereen in de auto worden er liedjes gezongen, spelletjes gespeeld en zo maakt de reis echt onderdeel uit van de vakantie.

Tent of camper

Al van tevoren heb je besloten of je voor een tent plek of een camper gaat. Misschien hebben jullie een eigen camper of tent, of huren jullie een caravan? Wat wordt het voor jullie deze zomer?

Van de ochtend

Eenmaal op bestemming aangekomen, kan je het allemaal zo spannend maken als je zelf wilt. Jullie kunnen iedere dag erop uitgaan maar verschillende steden om avonturen mee te maken. Maar je kan ook rustig aan doen en de dagen op de camping doorbrengen. 's Ochtends halen jullie brood bij de bakker en ontbijten jullie samen. 's Middags liggen we lekker aan het zwembad en lezen we een boek.

Tot de avond

In de avond wordt er Natuurlijk gebarbecued. En als we dan helemaal warm en rozig zijn van de zon en het zwemmen. Duiken we in ons bed, of de slaapzak. Met een vakantie op de camping, heb je alle vrijheid aan jezelf. Jij bepaalt hoe de dag eruitziet. En laten we eerlijk zijn, dat is toch alles wat je wilt op een vakantie. Straks kom jij helemaal ontspannen terug en ben je klaar om er weer tegenaan te gaan.

Laat een antwoord achter