Blog

Petten heren mogen niet missen in de herengarderobe dit seizoen!

Het valt niet te missen, maar je ziet steeds vaker mannen petten dragen. Bij het afmaken van een stijlvolle outfit, denk je daar misschien niet als eerste aan. Daarnaast heeft het dragen van een pet veel voordelen in de zomer. Het beschermt je gezicht, ogen hoofdhuid en haar. Ideaal voor mannen die weinig haar hebben. Hoe maak je jouw outfit af met petten heren? Je leest het in dit artikel

Maak jouw outfit af met petten heren

Ook dit seizoen zijn er een aantal petten heren die razend populair zijn en niet kunnen missen in jouw garderobe. De baseball cap is niet nieuw, in Amerika lopen ze hier al jaren mee. Eigenlijk is deze pet nooit uit de mode geweest. Petten heren met logo, daar loopt iedere influencer mee weg. Bij deze petten heren is het logo op de pet geborduurd. Zo is er de Off-White pet met logo. Deze pet brengt op een subtiele manier kleur in je look, daardoor is hij erg makkelijk te combineren. Ook bestaat er de rode New Era-honkbalpet. Deze petten heren heeft een New York Yankees borduuring. Voor de honkbalfans komt deze pet waarschijnlijk bekend voor, want het is een iconische pet. Voor een sportieve look met deze pet draag je hem met sneakers. Daarnaast is er de Diesel pet, deze heeft ook een logo borduuring. Het is een witte pet die voor verkoeling zorgt.

De Daily Paper Broek onmisbaar in de herengarderobe

Je ziet de Daily Paper Broek steeds vaker in het modebeeld. Dit modemerk combineert de Afrikaanse cultuur met de moderne designs. De Daily Paper broek vindt zijn oorsprong in Amsterdam, in het jaar 2010. Een leuk feitje is dat de Daily Paper broek ook uniseks is, dus de broek is ook geschikt om door vrouwen gedragen te worden. In de beginjaren van deze populaire broek zag je deze vaak in de kleuren zwart en wit. Maar de Daily Paper broek is nu ook verkrijgbaar in verschillende felle kleuren. De broek is van onmisbare kwaliteit, het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat daardoor lang mee. De Daily Paper broek is verkrijgbaar in verschillende joggingbroeken, van relaxte fit tot lossere fit. Ze zijn er in jeans stof. Geschikt om mee naar werk te gaan, maar ook voor de chillmodus zijn er verschillende modellen.

Laat een antwoord achter