HDMI kabel kopen
Blog

Gezellige avond met de mannen in de cave

Wanneer je een mancave hebt, moet je daar natuurlijk wel gebruik van maken. Daarom organiseer ik van tijd tot tijd een gezellige avond met de mannen. Dit kan van alles zijn. Soms doen we niet echt iets. Dan praten we gewoon met elkaar onder het genot van een zelf getapt drankje. Ik heb namelijk zelf een prachtige bar gebouwd van steigerhout. Die komt zeker goed van pas tijdens de mannenavonden in de cave. Uiteraard kun je ook allerlei avonden organiseren. Vandaag vertel ik je wat voor gezellige avonden ik allemaal met de mannen heb gehad in mijn mancave. Wie weet doe je wat inspiratie op voor jouw volgende vriendenavond!

Gamen, gamen en gamen

Mijn vrienden en ik zijn allemaal gek op gamen. De een behoort tot het “masterrace” (ja, hij speelt op de PC) en de ander heeft bijna alle consoles thuis staan. Daarom heb ik een keer een avond georganiseerd waarbij alles om gamen draaide. Ik bedoel niet een LAN party, maar gewoon een eigen tournament. Ik had een heel wedstrijdschema gemaakt met een spel dat we allemaal redelijk goed konden spelen. Dat was wel zo eerlijk. Aangezien de meeste spellen tegenwoordig van hoge kwaliteit zijn, had ik wel een goede HDMI kabel nodig om de console aan te sluiten om mijn beamer. Hiervoor moest ik toen even een HDMI kabel kopen. Mijn advies is daarom ook om van tevoren dit soort technische zaken in orde te brengen.

Netflix en chilled beer

Een keertje kon het me niet zoveel schelen wat we gingen doen. Toch bleven de gasten doorvragen, dus ik moest wel iets organiseren. Uiteindelijk besloot ik een makkelijke parodie te maken op het bekende “Netflix and chill”. De avond heette daarom “Netflix and chilled beer”. Ik had van tevoren allerlei bijzondere en gekke speciaal biertjes ingeslagen en koud gezet. Op basis van een klein vooronderzoek had ik wat films en series in “mijn lijst” gezet zodat we makkelijk iets konden kiezen. Ook al kostte de avond mij weinig tot geen moeite, was het echt een van de leukste avonden met de mannen. Dit keer hoefde ik tevens geen HDMI kabel te kopen. Die had ik bewaard na onze game avond. Niet dat een HDMI kabel kopen zo lastig is.

Altijd gezellig met de mannen

In feite is het eigenlijk altijd gezellig als de mannen een avondje langskomen. Het scheelt in mijn geval nogal dat ik een mancave heb. Hierdoor kunnen we altijd ongestoord ons ding doen bij mij thuis. Geen vriendin die ineens binnen komt stormen of ouders die zo passief agressief op hun horloge wijzen wanneer het laat wordt. Kortom, wil jij ook een gezellige avond met de mannen? Overweeg dan jouw eigen mancave te creëren zodat het altijd gezellig is!

Laat een antwoord achter