Blog

Welke whey proteïne heb jij nodig?

Al jaren zien we verschillende soorten eiwit supplementen op de markt en dat is niet voor niets. Eiwitten zijn belangrijke stoffen voor ons lichaam. Momenteel is er sprake van een gegeneraliseerde beeld over fitnessers en eiwitsupplementen. Het is tijd om deze vooroordeel te breken, want eiwitten zijn belangrijk voor iedereen. house of nutrition biedt veel soorten van eiwitten aan. 

 

Whey concentraat

Je wilt whey protein kopen, maar vraagt je af welke jij nodig hebt. Dan is het handig om de drie verschillende whey proteins te vergelijken. Allereerst kun jij bij House of nutrition verschillende soorten whey verkrijgen. Een van de whey eiwitten die je kunt krijgen is de whey concentraat. Deze wordt gemaakt van de wrongel die je verkrijgt tijdens de kaasproductie. Na meerdere keren filteren van deze wrongel, verkrijg je whey proteine. Whey proteine bevat relatief weinig lactose en vet. Why concentrate is een van de minst bewerkte vorm van whey proteine. Hierdoor bevatten deze niet een extreem hoge eiwitgehalte. Deze worden vaak opgevuld met koolhydraten en lactose. In vergelijking met de twee andere soorten van whey, bevat deze vorm van whey meer lactose. Whey concentraat is zeer goed voor je immuunsysteem. 

 

Whey isolaat 

Whey isolaat is ook een vorm van whey protein. Het verschil tussen whey concentraat en whey isolaat ligt in de productie. Whey isolaat wordt meer gedistilleerd en gezuiverd. HIerdoor kent deze een hogere eiwitgehalte. De eiwitgehalte loopt op tot 90%. Ben jij aan het afvallen? Dan is de whey isolaat een geweldige optie. Je krijgt minder koolhydraten binnen en veel eiwitten. Combineer jij dus een aangepaste voeding schema met sporten? Dan is whey isolaat zeker zinvol. Je breekt tijdens het sporten eiwitten in je lichaam af. Door whey isolaat herstel je deze eiwitten en zorg je voor een sterkere spieropbouw. Ook verschilt whey isolaat in prijs van de whey concentrate. Dit komt natuurlijk door de extra zuiveringsproces. 

 

Whey hydrolisaat 

Heb jij nog geen keuze kunnen maken over welke whey proteine je wilt kopen? Dan is het misschien handig om te kijken hoeveel eiwitten jij nodig hebt. Bij whey hydrolisaat neem je zuivere eiwitten op. Deze zijn essentieel voor sporters die eiwitten zo snel mogelijk willen opnemen. Ok zijn deze ideaal om snel en effectief je spieren te liften. Echter verschilt deze natuurlijk ook van prijs. Deze is wat duurder dan de whey concentraat en whey isolaat. Dit komt doordat whey hydrolisaat de puurste vorm van whey proteïne is. Je kunt deze drie vormen van whey proteïne vinden bij House of nutrition. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten smaken, formaten en vormen. Je kunt zelfs whey proteine chocolaatjes kopen.

Laat een antwoord achter