Blog

3 tips die je in je mancave kan doen!

Wanneer je een mancave hebt dan moet je deze ook goed benutten. We weten dat veel mensen een mancave hebben maar er na een jaartje op uit gekeken zijn? Hoe kan dat vragen wij ons af? Er zijn toch genoeg dingen te doen? Dat is wel zo maar het is wel leuk om de dingen die je doet (bier drinken) uniek te houden! Daarom geven we jou 3 tips op een rij zodat jij je mancave ook echt gebruikt waarvoor die bedoeld is en dat het nog leuk blijft ook.

Tip #1: Sporten

En nee dan hebben we niet over zelf sporten natuurlijk maar kijken naar sporten! Een avondje voetbal of darten kijken dat is natuurlijk helemaal top! Maar er zijn wel een aantal dingen die essentieel zijn bij een avondje voetbal kijken. Denk bijvoorbeeld aan een goede TV, lekker geluid en niet te vergeten, bier en bitterballen! Zorg ervoor dat je genoeg in huis hebt want zo’n avondje kan vaak langer duren dan je denkt. En dat is natuurlijk helemaal niet erg maar dan moet je wel goed voorbereid zijn.

Tip #2: Een gokje wagen

Een gokje wagen met je vrienden is natuurlijk altijd eventjes leuk. Zo kan je natuurlijk voordat de wedstrijd begint (die je gaat kijken met je vrienden in de mancave) een gokje wagen op de eindstand, wie er scoort of wie er een kaartje pakt. Daarnaast is het natuurlijk gezellig en spannend om is een gokje te wagen in een online casino. Speel bijvoorbeeld blackjack of online roulette. Daarnaast kan je ook met meerdere vrienden tegelijk spelen in de zelfde room waardoor het alleen maar leuker wordt!

Tip #3: Toch zelf wel sporten?

Een darttoernooi mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je een mancave hebt. Organiseer een darttoernooi en vraag iedereen wat mee te nemen en je hebt 1. geen kosten en 2. een gezellige avond. Zorg ervoor dat je scores makkelijk kan bijhouden en wie welke pot gewonnen heeft. Hierdoor maak je het een soort van professioneel maar blijft je wel lekker laagdrempelig en zijn een paar biertjes natuurlijk altijd op z’n plaats. Daarnaast is het ook altijd leuk om de winnaar een leuke beloning te geven, of gewoon met z’n nog een leuke avond te hebben!

Hopelijk heb je wat aan deze leuke tips en heb je genoeg inspiratie voor het aankomende jaar. Als het jaar om is zullen er vast meer blogs verschenen zijn hier op Mancaveclub.nl. Heb je nog leuke ideeën of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!:)

Laat een antwoord achter