mancave bar
Blog

Pimp je mancave!

Wil jij je mancave is goed pimpen? Deze onderdelen mogen absoluut niet ontbreken! Een mancave moet er natuurlijk mannelijk uitzien en daarnaast moeten er genoeg echt mannenen dingen te doen zijn! In deze post lees je alles hoe jij je mancave het beste kan pimpen waardoor je vele avonden plezier zal hebben van je mancave!

Een eigen mancave is vaak uitzonderlijk aangezien je hiervoor veel ruimte ‘over’ moet hebben. Wij zijn van mening dat iedere man een mancave kan bouwen als je maar een ruimte hebt. Hoe klein of hoe groot deze ook is, je kan er altijd wat van maken! In deze blogpost kaarten we juist de dingen aan wanneer je wel lekker de ruimte hebt! We pakken groots uit en dat maakt het natuurlijk super gaaf! Doe je inspiratie op en kijk wat je kan doen in jouw mancave!

Een eigen bar, wat iedere man wel wil!

Wanneer je toch aan de slag gaat met je mancave, doe het dan goed! Geen geneuzel maar zet er gelijk een bar neer. Een echte mannenbar. 1tje waar je lekker kan zitten en voor iedereen een biertje in kan schenken. In princiepe heb je niet meer nodig dan zo’n bar. Maar je kan het natuurlijk nog leuker maken dan dat.  

mancave bar

Pool en voetbaltafel toernooitjes houden!

Ja 1 van de dingen die je zeker moet doen is een pooltafel en voetbaltafel kopen! Wacht er niet mee, want dit zijn avondjes die je nooit meer zal vergeten. Het is natuurlijk ontzettend gaaf om een pooltafel of voetbaltafel te hebben, speel toernooitjes, organiseer echte pool avonden en ga zo maar door!

Je eigen bioscoop

Klinkt dat niet ontzettend gaaf? Een eigen bioscoop? Eigenlijk kan je dit heel simpel maken, als je maar ruimte hebt! Koop een paar grote busstoelen, maak een constructie die naar boven toe loopt en zorg voor een diascherm. Sluit daar nog is je playstation of Xbox op aan dan is het niet alleen heel chill film kijken maar ook nog is ontzettend goed gamen!

De juiste muziekinstallatie

De meeste denken dat dit met een bluetooth box wel geregeld is maar dit is natuurlijk niet het geval. Wanneer je een echt goed geluidssysteem wil hebben dan is het belangrijk dat je overal goed geluid hebt! Zorg ervoor dat je niet alleen maar kijkt naar hoe hard je geluidssysteem kan maar kijk ook naar de kwaliteit en de diepte die het overbrengt. Kwaliteit boven kwantiteit!

Laat een antwoord achter