Blog

Bouw je eigen mancave!

Zoals de titel van deze blog al wel duidelijk maakt, schrijven we graag en vaak over de mancave. Een ruimte voor de man om zich een beetje te kunnen afsluiten en zich in zijn eigen wereld te bevinden. Voor iedereen ziet deze ruimte er anders uit. De een heeft er graag een pooltafel in staan. De ander heeft er een beamer hangen en kijkt graag films op een groot scherm. Of misschien wel allebei en nog meer. Hoe dan ook, het is een heel persoonlijk gegeven als je er zelf maar blij van wordt (ook al moet je familie er wel mee instemmen).

Mijn mancave

Zelf heb ik ook het geluk een mancave te bezitten. Hij zit alleen niet in de kelder maar op zolder. Ik had hierover een afspraak met mijn vriendin gemaakt. Als ik de zolder en de trap helemaal zou opknappen en upgraden dan mocht ik er mijn mancave van maken. Ik vond het een ideale deal want de tijd investeren kost maar een beetje in verhouding met wat het allemaal voor mij kan opleveren. Hoe dan ook, hij is inmiddels bijna klaar. Het is zelfs al zover dat ik moet gaan nadenken wat ik precies met de ruimte wil gaan doen. Dat bracht mij op het volgende idee: ik ga mijn gaming pc er neerzetten. Ik kijk er al helemaal naar uit om mijn multimedia set daar neer te zetten. Het enige wat ik nog wel even moet doen is de internetkabel een behoorlijk eind doortrekken en wegwerken. Maar dat moet verder geen problemen opleveren.

Ideeën

Natuurlijk is dit een topidee maar eerlijk gezegd heb ik nog best wel wat ruimte over. In eerste instantie heb ik er over nagedacht mijn vriendin ook een gedeelte van de ruimte toe te kennen maar dan gaat het idee van een mancave er wel weer een beetje van af.  Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik er graag ook nog een beamer in wil hebben. Naast alleen de beamer wil ik het ook een beetje leuk aankleden met verschillende ornamenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie poster en gezellige lampen. Na alle verbouw- en klusperikelen moet ik er wel even voor sparen maar het gaat om het plan. Gamen kan ik in ieder geval al wel gaan doen!

Hoe zit dat bij jou? Heb jij ook het geluk wat ik heb (en een flexibele vriendin)? Waar gaat jouw voorkeur dan naar uit? 

Laat een antwoord achter