bbq
Blog

De BBQ die al sfeer opzich geeft.

Als bekende cateraar in zuid Holland probeer ik zo veel mogelijk up-to-date te blijven met de nieuwe ontwikkelingen. Meestal gaat dit over gerechten die mensen hebben geproefd in het buitenland of een hele nieuwe stijl zoals veganistisch of koolhydraat arm eten.

 

Wij proberen altijd naar de klant te luisteren

De mening en tips van de klanten zijn heel erg waardevol. De klant is tenslotte degene die het product wat wij produceren ook echt moeten waarderen. Wij zorgen er altijd voor dat er voldoende personeel van ons aanwezig is op de feestjes zodat de gast vrouw of heer zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Wij verzorgen in de zomers ook kinderfeestjes en tuinfeestjes. Sinds dit jaar doen wij ook uitgebreide barbecues vanaf 20 personen. Hier was veel vraag naar en het aanbod is schaars dus vroegen vaste klanten aan ons of wij daar iets mee wilde en konden doen. Uiteraard, de klant is koning.

 

De juiste attributen verzamelen

Het is altijd lastig om alle spullen die je nodig hebt voor een feest allemaal te verzamelen en vooral niks te vergeten. Mijn vrouw doet daarom ook wekelijks uitgebreide bestellingen voor servetten en aankleding en er ook voor dat alle klanten de mogelijkheid hebben om bestek en tafelgerei kunnen huren. Het is voor haar al een fulltimebaan om dit soort dingen allemaal te kunnen regelen.
Wel vind ik het belangrijk dat alle middelen die wij gebruiken op feesten ook opvallen, dus geen standaard BBQ maar een mooie BBQ waar iedereen het nog over gaat hebben. Daarom hebben wij laatst de Ofyr BBQ aangeschaft. Niet 1 maar gelijk 2. Wanneer de Ofyr BBQ aanstaat brengt het al genoeg sfeer met zich mee. Het ziet er namelijk uit als een gezellig kampvuurtje op een groot blok maar de ring eromheen wordt gelijkmatig warm waardoor je dus perfect vlees en vis op deze ring kunt bereiden. Je hebt dus nooit meer het gedoe dat het ene stokje vlees wel gaar is en de andere nog minimaal 10 minuten moet blijven liggen.

 

Investeren in de toekomst

Het was voor ons een hele investering om 2 Ofyr BBQ’s aan te schaffen. Echter hebben wij de investering al dubbel en dwars terugverdiend. De klanten zijn namelijk erg onder de indruk van de BBQ’s en praten er daarom ook over met hun vriendengroep. Zo komen wij op meer feestjes terecht. Mond op mond reclame blijft de beste reclame die er bestaat. Wij zijn er dan ook heel erg blij mee.

Laat een antwoord achter