Blog

Upgrade je stijl met deze tips!

Mannenkleding is niet altijd even gevarieerd. In veel winkels heb je gewoon basic broeken, basic shirts, basic polo’s en that’s it. Maar je wil natuurlijk voorkomen dat je stijl, door alle basic kleding die wordt aangeboden, saai wordt. Als je op een feestje binnen komt, wil je gewoon dat iedereen denkt; wow, kijk hem nou! Gelukkig kan ik je goed op weg helpen om je (basic) stijl een upgrade te geven. Lees nu mijn tips hieronder.

Een nette jas

Ondanks dat dit ook een vrij basic item is, kan een nette jas zoveel uitmaken. Als je van buiten ergens binnen komt, of het nou een verjaardag, feestje of school is, zullen ze dit kledingstuk namelijk gelijk zien. Het is nog vetter als je een jas koopt in een kleurtje. Dit hoeft natuurlijk geen heftige kleur zoals gifgroen te zijn, maar een mooie donkere rode of groene kleur is altijd goed. Zo val je meer op, en dit maakt ook je outfit nog even iets gevarieerder. De meeste mensen lopen namelijk in een zwarte jas. En wat een nette jas wat mij betreft helemaal afmaakt, is een mooi coltruitje eronder. Wacht maar, iedereen zal zeggen dat je outfit ‘on fleek’ is!

Sneakers

Ook vette sneakers onder een basic outfit kunnen veel verschil maken. Stel je eens voor dat je een basic nette outfit aan hebt. Bijvoorbeeld een zwarte broek en een donkergrijze coltrui. Hoe gaaf is het dan als je je outfit net even iets stoerder en sportiever maakt met een paar sneakers? Ga daarom voor grove, grote en sportieve sneakers, bij voorkeur met een kleurtje. Als je niet zo goed bent in kleuren combineren, ga dan gewoon voor witte sneakers maar met een paar kleuren strepen bijvoorbeeld erin. Dan kan het nooit misgaan!

Fannypack

Een andere trend, die ik persoonlijk heel vet vind, is de fannypack. Ik weet dat het misschien niet echt voelt als een ding voor mannen, omdat mannen nooit een tas bij zich hebben. Maar toch kan het een outfit echt afmaken. Zeker naar een festival of feest, maar ook gewoon voor casual. Een fannypack heeft net zoals sneakers de werking dat het je outfit iets stoerder maakt. Ga dus voor een nette jas en een coltrui eronder, en dan over je jas een fannypack. Heel vet! Zelf ben ik erg fan van de tasjes van Patagonia. Deze zijn stoer maar niet te heftige kleuren of patronen. En sinds ik deze draag ben ik ook nog achter iets anders gekomen… Het is super handig!

Laat een antwoord achter