Blog

De duurste exclusieve auto’s van 2020

Vrijwel jaarlijks worden er nieuwe auto’s bekend gemaakt, welke steeds exclusiever en sneller worden. DBS Automotive zet de meeste exclusieve voor je op een rijtje.

Bugatti Veyron

Dit prototype is gemaakt om een van de vrienden te herdenken van Bugatti: Meo Constatini. De auto is maar liefst 4 miljoen Euro waard en heeft een W16-motor, waarmee je een topsnelheid kunt behalen van maar liefst 254 km/u. Door het moderne design en het gebruik van koolstofvezel en aluminium is het een lichtgewicht met een knipoog naar de toekomst.

Lamborghini Veneno Roadster

Deze prachtige uitvoering kost maar liefst 3,3 miljoen Euro en heeft gewicht van maar liefst 1,6 ton. Toch is dit een erg snelle auto, want je kunt in 2,9 seconden optrekken naar een snelheid van 0 naar 100 kilometer per uur, dankzij de V12 6,5L motor. De topsnelheid van deze auto is 350 km/u en er zijn slechts 9 van deze exclusieve auto geproduceerd.

Lykan Hypersport

Deze exclusieve auto heeft een prachtig design, dankzij het carbonontwerp. De bijna futuristische auto is uitgerust met een 750 pk sterke twin-turbo motor. Hierdoor kun je een topsnelheid bereiken van 395 km/u. Daarnaast trekt de auto van 0 tot 100 kilometer op in slechts 2,8 seconden. Deze combinatie zorgt ervoor dat het waar is om 2,5 miljoen Euro neer te tellen.

Bugatti Chiron

Deze uitvoering van Bugatti is een prachtig sportief design, waar je mee kunt pronken als je langsrijdt. Dankzij het de sterke w16 motor bereikt de auto al snel een topsnelheid van 420 km/u. Het slimme design van de auto zorgt voor een aerodynamisch effect en heeft een achterspoiler die helpt bij het remmen. Van deze uitvoering zijn er 500 geproduceerd en hebben elk een waarde van 2,4 miljoen Euro.

Laat een antwoord achter