Blog

De perfecte computer voor op je mancave

Een mancave inrichten is geen gemakkelijke klus. Het klinkt allemaal zo simpel. Een bank, een tv en een koelkast en je kunt het volgens velen al een mancave noemen. Toch ligt het maken van een mancave toch een stuk complexer. Uiteraard wil je niet dat jouw mancave als simpele bank, tv en koelkast wordt gezien. Je gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw mancave next-level wordt. Je gaat niet voor de standaard tv, maar je schaft een beamer aan. Die witte muur wordt nu optimaal gebruikt en wat is er vetter dan voetbal kijken op een immense wit muur. Daarnaast koop je wel een koelkast, maar natuurlijk wel eentje waar een touchscreen scherm ingebouwd zit. Dan komt voor mij misschien wel het belangrijkste. Ik ben enorm veel bezig op de computer of dit nou gamen of werken is. Ik moet dus een perfecte computer hebben!

Custom made pc

De perfecte computer kun je naar mijn mening niet kopen in een winkel of ergens online aanschaffen. Bij de grote media winkels heb je vaak te maken met standaard pc's die voor zo goedkoop mogelijk in elkaar zijn gezet en voor zo duur mogelijk worden verkocht. Het beste wat je kunt doen is jouw pc zelf in elkaar zetten. Een custom made pc met onderdelen van de copaco computer groothandel. Daar koop je gemakkelijk en snel verschillende onderdelen en met veel plezier zet je jouw eigen pc in elkaar. Na afloop heb je ook nog eens een enorm voldoenend gevoel. Jij hebt toch maar even die enorm vette computer in elkaar gezet en werkend gekregen. Als jij nog meer vrienden weet die hier interesse in hebben. Dan kun je samen onderdelen bij de computer onderdelen groothandel kopen. Door groots in te kopen bespaar je flink op de prijs. Tel uit je winst!

Kennis van computers

Voordat je gaat beginnen aan de klus om een pc in elkaar te zetten, moet je wel voorzien zijn van enige kennis. Het is absoluut geen raketwetenschap, maar een beetje kennis van computers kan geen kwaad. Mocht je hier zelf niet zo handig in zijn dan stel ik voor dat je iemand zoekt die hier wel handig in is. Jij kan uiteraard de onderdelen aanleveren, maar je laat iemand anders de pc in elkaar zetten. Misschien iets minder voldoenend, maar je hebt aan het einde van de dag wel een flinke pc om mee te gamen. Succes!

Laat een antwoord achter