Blog

Fles bedrukken: origineel en creatief cadeau

Ben je op zoek naar een origineel, maar vooral naar een creatief cadeau? Laat dan een fles bedrukken, geheel naar jouw wens. Je kunt hier echt alle kanten mee op, omdat je allereerst bepaalt welke fles je wil bedrukken en vervolgens kun je het etiket geheel naar jouw wens ontwerpen. Wil je een fles wijn bedrukken, een fles champagne of cava, of toch liever een fles olijfolie? Het is allemaal mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een alcoholvrije fles bubbels te bedrukken, als je dit wenst. Het ligt er maar net aan waar de ontvanger van houdt. Een flesje olijfolie is natuurlijk altijd goed, omdat dit altijd gebruikt kan worden in de keuken. En hoe werkt het dan met het etiket bedrukken?

Het etiket bedrukken

Als je zo’n etiket gaat bedrukken, dan kan dit gemakkelijk online via de webshop waar je de bedrukte fles kan bestellen. Je bepaalt vaak zelf de kleur van het etiket, en vervolgens wat er op komt te staan. Wil je een leuke foto erop laten drukken, met een leuke tekst? Dan is dit mogelijk. Bedenk goed wie de ontvanger is. Gaat het om een vriendin of vriend? Dan is een persoonlijke foto natuurlijk leuk. Gaat het echter om een zakelijk cadeau voor bijvoorbeeld een collega of een werknemer? Dan is het wellicht beter om het logo van het bedrijf op het etiket te laten bedrukken, en de naam van je collega. Dit is net wat zakelijker, en past goed bij de situatie. Of ben je op zoek naar een jubileum cadeau?

Jubileum cadeau

Als je bedrijf een aantal jaar bestaat, bijvoorbeeld 5, 10 of 25 jaar, dan is het leuk om een jubileum cadeau te geven aan alle werknemers. Dit is natuurlijk een mijlpaal die gevierd moet worden, en daar hoort een cadeau bij. Uiteraard is dit ook een soort bedankje voor alle werknemers, want zonder hen zou het bedrijf niet kunnen bestaan. Ook dan is het leuk en origineel om een fles te laten bedrukken met het logo van je bedrijf, en bijvoorbeeld het aantal jaar dat het bedrijf bestaat. Vaak is het mogelijk om de flessen in grote hoeveelheden te bestellen, en de bestelling wordt vaak op locatie afgeleverd. Het enige wat jij dus hoeft te doen is het etiket ontwerpen, en de rest wordt allemaal geregeld. Binnenkort een jubileum te vieren? Ontwerp nu een bedrukte champagne- of cavafles zodat je voor iedereen een origineel cadeau hebt!

Laat een antwoord achter