Blog

Maak je mancave compleet met deze gadgets!

Wat is er nou heerlijker dan op vrijdagavond na een hele dag werken lekker met de mannen in de mancave te chillen? Niks natuurlijk! Maar dan heb je natuurlijk wel een goed ingerichte plek nodig waar je van alle gemakken voorzien bent om de perfecte vrijdagavond met de mannen te beleven. Gelukkig voor jullie deel ik hieronder de vier key-ingredients voor de perfecte mancave.

Een goede TV

Het belangrijkste is natuurlijk een mooie, grote en haarscherpe televisie. Of het nou is om een belangrijk Ajax wedstrijd te kijken, eventjes te gamen of gewoon muziek aan te zetten… Dit kan allemaal natuurlijk niet zonder televisie. Wil je hem nou helemaal compleet maken? Denk er dan eens aan om een TV-beugel voor je TV te kopen. Super handig als bijvoorbeeld de ene helft van de mannen graag een wedstrijd wil zien en de andere helft gezellig biertjes wil drinken. En het staat ook nog eens heel cool! 

Een goed stel boxen

Bij een goede TV hoort uiteraard een goed stel boxen. Persoonlijk heb ik niet zoveel verstand van boxen, maar vaak als je naar een winkel gaat waar ze een grote selectie hebben aan boxen (denk bijvoorbeeld aan de Mediamarkt) kunnen ze je hier uitstekend mee helpen. Niks is namelijk irritanter dan als je een geweldige TV hebt en hierop een videoclip wil afspelen maar het geluid echt verschrikkelijk is. Dat matcht gewoon niet met elkaar! Daarnaast is het ook heel tof als je een game aan het spelen bent of een film kijkt en het net lijkt alsof je echt in die wereld bent beland. Zorg daarom ook dat je boxen niet alleen naast de tv staan, maar ook achter je hangen/staan.

Een dranktap

Ook een dranktap is onmisbaar in een echte mancave. Ik heb dit fenomeen voor het eerst ontdekt bij een vriend thuis en was gelijk helemaal om. Het is eigenlijk gewoon een beugel met tap die je aan de muur ophangt waar een fles omgekeerd in hangt. Zo simpel, maar zo nice! Je koopt gewoon met de hele groep een fles bacardi en hebt de hele avond lekkere baco’s. Daarnaast is er geen gedoe over wie welke drank meeneemt en hoeveel iedereen moet inleggen, ideaal.

Een koelkastje

Tot slot is het, naast deze drie gadgets, handig om een goed koelkastje te hebben. Want niemand houdt van een lauw biertje en ook de cola om te mixen met je bacardi tap heb je natuurlijk liever koud. Ook zou ik aanraden om te kiezen voor een koelkastje met vriesvak, want bij een biertje of baco zijn een paar bitterballen wel erg lekker. 

Laat een antwoord achter