Blog

Printer inkt kopen op het internet

Als je een printer op kantoor hebt staan, is de kans groot dat deze snel leeg gaat. Je kunt printer inkt namelijk niet heel lang gebruiken, vooral als je de printer iedere dag gebruikt. Eens in de zoveel tijd is het dan tijd om nieuwe inkt cartridges te kopen. Waar koop je printerinkt? En welke cartridges heb je precies nodig? Dat zijn vragen die bij veel mensen opkomen als ze van plan zijn om cartridges te kopen. Is het je eerste keer dat je cartridges moet kopen? Dan kan dit best overweldigend zijn en kan het zo zijn dat je niet weet waar je uit moet kiezen. Waar moet je op letten? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

Aanbieder zoeken

Ben je op zoek naar canon 570 571 cartridges? Dan kun je het beste kijken op het internet, omdat je zo het snelst resultaat krijgt. Zoeken naar cartridges in een winkel is bijna onmogelijk en neemt veel tijd in beslag. Via het internet is dit een stuk makkelijker en krijg je een duidelijk overzicht over alle aanbieders. Controleer de website van de aanbieder en check welke cartridges je precies nodig hebt. Vaak staat hier ook informatie bij, zodat je precies kunt zien hoe je het moet gebruiken. Als je een canon cartridge hebt gevonden, kun je deze eenvoudig bestellen en bij je thuis laten bezorgen.

Toner of cartridge

Je hebt twee verschillende soorten printers en dit is bepalend wanneer je inkt gaat kopen. Je hebt namelijk toners en cartridges en deze kunnen niet in beide printers gebruikt worden. Heb je een inkjetprinter? Dan heb je cartridges nodig en moeten deze natuurlijk ook bij je printer passen. Laserprinters zijn vaak de printers die je vindt op kantoor en zijn een snellere variant. Voor deze printers heb je toners nodig en hier moet je goed naar kijken als je inkt op het internet wilt bestellen.

Formaat

Je hebt vaak ook een keuze in het formaat van de toner of de cartridge. De meeste zullen al snel kiezen voor het standaard formaat omdat dit een stuk goedkoper is. Dit is alleen niet altijd verstandig en soms kun je beter kiezen voor het XL formaat. Vooral als je de printer veel gebruikt kan het XL formaat ideaal zijn voor gebruik. Dit formaat cartridge gaat namelijk veel langer mee en zorgt ervoor dat het niet snel opgaat.

 

Laat een antwoord achter