Blog

Mijn geschiedenis met Philippe Model

Korte introductie

Philippe Model is een merk schoenen uit Parijs afkomstig. Het merk draait nog niet heel lang, maar weet al veel liefhebbers voor zich te winnen. Zo ga ik in deze blog vier redenen voorleggen waarom ik Philippe Model zou kiezen als ik jou was.

Reden 1

Dit merk heeft ontzettend veel kwaliteiten te bieden, waaronder een grote mate aan comfort. Toen ik voor het eerst deze schoenen paste, leek het wel alsof ik met mijn voeten in een bad van zachtheid stapte. Ik vind het een heerlijk idee dat je met dit soort sneakers gewoon in een zachte schoen kunt stappen in plaats van een gladde met polyester bewerkte schoen terecht komt. Dan kom ik meteen op mijn tweede reden die hieronder wordt vervolgd.

Reden 2

De schoenen hebben een sportief uiterlijk. Dit oogt niet alleen sportief, maar is ook bedoeld voor je vrije tijd en activiteiten waarbij je gewoon voor langere tijd gemakkelijker kunt wandelen. Toch hoeven de schoenen niet per definitie ‘sportief’ te ogen. Ze hebben de schoenen namelijk ook in ietwat ‘elegantere’ kleuren. Zo zijn er de varianten met glitter-design en schoenen met fellere kleuren. Voor de mensen die liever wat minder opvallen, kunnen de modellen met grijze, bruine of donkerblauw tinten nemen.

Reden 3

Wat ik ook heel leuk en interessant vind aan de schoenen, is het logo van Philippe Model wat een beeld geeft aan de motieven van het merk. Het ridderachtige schild straalt naar mijn mening een bepaalde elegantie uit. Dit vind ik helemaal terecht, want de schoen is, naast sportief, ook nog eens met zorg ontworpen. Zelfs met de sportieve kenmerken, straalt de schoen nog steeds wat klasse uit.

Reden 4

Naast al deze uiterlijke kenmerken, wil ik ook nog graag mijn persoonlijke fysieke ervaringen delen over deze schoenen. Laatst was ik bij een strandfeest en daar heb ik bij mijn feestelijke outfit geen nette schoenen aangetrokken. Anders zou ik die namelijk niet meer kunnen dragen op het werk. Toen koos ik voor mijn nieuwe schoenen van Philippe Model. Dit werd blijkbaar zeer gewaardeerd, want ik kreeg van alle kanten complimenten over mijn innovatieve outfit. Dit was voor mij dus een win-win, want hierdoor kon ik het gezegde “mode kent geen comfort” echt omzeilen.

Tot slot

Dit merk staat niet alleen voor schoenen, maar ook voor tassen. Als je meer zou willen weten van Philippe Model kan je de site van Philippe Model bezoeken, maar je kan het bedrijf ook volgen via Instagram.

Laat een antwoord achter