Blog

Cadeautips voor je zoon

Elk jaar is het weer zover hoor, je moet een cadeau bedenken voor je zoon. En dat is niet altijd even makkelijk. Als je zoon een bepaalde hobby heeft, is het soms gemakkelijker om iets te kiezen. Toch houden die cadeau ideeën ook op een gegeven moment op en moet je het toch zelf gaan doen. Daarom hebben wij wat cadeau tips op een rijtje gezet voor jongens van 14 t\m 18 jaar.

Uiterlijk

Ik denk dat we wel kunnen stellen dat jongens vanaf hun 14ezich een beetje met hun uiterlijk gaan bezighouden. Daarom kan je dit dus zeker meenemen met een idee voor een cadeau. Denk aan een lekker luchtje. Jongens kopen dit vaak niet zomaar voor zichzelf maar krijgen dit liever cadeau. En zeker in deze leeftijdscategorie zullen ze hun loon niet zomaar gaan uitgeven aan een luchtje. Binnen de categorie uiterlijk kan je nog meer dingen bedenken!

Sporten

Ook dit valt wel een beetje onder de categorie uiterlijk, maar dit hebben we toch even losgetrokken. Als jongen zijnde ga je rond deze leeftijd toch ondervinden welke sport je het meeste aanstaat en in welke sport je dan ook wilt doorgaan. Hier kan je met cadeaus zeker mee spelen. Ook als je zoon wekelijks te vinden is in de fitness kan je kijken naar wat voor attributen je kan aanschaffen. Zo kan hij zich ook thuis uitsloven en hoeft hij niet telkens je auto te stelen om naar de fitness te gaan…

Als je zoon aan een sport doet zoals voetbal kan je altijd een voetbal geven voor op het veldje in het dorp, of sportkleding. Sportkleding is net zoals parfum niet een jongen zijn eerste keus om zijn loon aan uit te geven. Toch is dit soms gewoon nodig en dat geld zeker met sportkleding. Als je fanatiek bent en vaak te vinden bent op het veld of in de fitness, moet je wel meerdere setjes hebben he.

Game computer

Het klinkt voor vele ouders misschien niet als een ontzettend goed idee, maar het zit er op een bepaalde leeftijd aan te komen. Een game computer. En zeker voor de jongens is dit iets wat tegenwoordig zelfs vrij normaal is om te hebben. Maar wat is een game computer? Een game computer is een computer die speciaal gemaakt is voor gamen. Tijdens het gamen worden de visuele effecten beter en is de snelheid perfect voor gamen. Vandaar de naam game computer.

Laat een antwoord achter