Blog

Coffeeshop Amsterdam en een man cave

Vind jij het lekker om jezelf op te sluiten in je eentje of met een paar goede vrienden? De mancave is daar de ideale plek voor. Het heet niet voor niets de man cave. Het is echt alleen bedoeld voor mannen. Wil jij weten wat de leuke dingen zijn die je daar kan doen zonder dat je vriendin er bovenop zit? Lees dan zeker dit artikel!

#1 Jointje roken 

Blowen doe je liever niet in de woonkamer waar de vrouw des huizes bij zit. Ze vindt waarschijnlijk dat het stinkt. Mannen die stoned zijn maken nog drogere grappen dan normaal. Laat dat dus lekker uit haar zicht, voorkomt een hoop gedoe. Echt goede cannabis koop je bij coffeeshop amsterdam. Kom je net uit een iets andere richting dan kun je ook terecht bij coffeeshop amsterdam noord. Hier verkopen ze de beste hasj en wiet. 

#2 Voetbal kijken 

Mannen die voetbal kijken hebben twee verschillende stemmingen: stil of schelden. Voor de vrouw zijn we dan echt niet gezellig. Dus ook voetbal kijken doe je liever in de mancave. Dan kan zij lekker haar favoriete romantische serie bekijken. Dat is zeker de perfecte verdeling. 

Nog meer voetbal: FIFA spelen 

Als de wedstrijd afgelopen is en je kan geen genoeg van voetbal krijgen, dan is er nog altijd FIFA. Hopelijk ben jij degene die extra focus krijgt van een jointje. Dan maak je je vrienden in met dit multiplayer spel. 

Nog meer leuke spellen 

Ook de schietspellen horen zeker in de mancave thuis. Denk hierbij aan Call of Duty, Black Ops of Grand Theft Auto. Hier komen gebroken botten en andere bloederige taferelen in voor. Hou dat dus maar voor op je eigen kamer. 

#3 Vet eten scoren of maken 

Als je mancave op de begane grond ligt, is het makkelijk voor de pizzabezorger om het eten bij jou af te droppen. Het is dan ook heel makkelijk om in de zomer de barbecue aan te gooien en een lekker stuk vlees te braden. Ligt de mancave hoger? Niet getreurd: voor alles is een oplossing. Tegenwoordig gooi je friet en snacks in de airfryer. Dat stinkt niet en je hebt geen last van vetspetters op de muur of op de grond. Helemaal prima!

De ideale plek voor een mancave

De ideale plek voor een mancave is een tuinhuisje, een garage of een zolder. Hier is je lawaai niet te horen. Het is als het ware een afgelegen plek van de rest van het huis. Voor de mannen die samenwonen: je vriendin komt hier liever niet. Dat wil zij niet en jij eigenlijk ook niet. Leuk je favoriete stekkie op met een dartbord, voetbal merchandise en een hele grote bank. De laatste is voor alle vrienden die graag bij je langskomen. Have fun!

Laat een antwoord achter