goedkope vakantie Spanje
Blog

Op vakantie met je mancave boys!

Iedereen wil wel eens op vakantie. Soms alleen, soms met het hele gezin en soms wil je gewoon lekker op vakantie met je vrienden. Wanneer je op vakantie wilt met je vrienden zul je hier alles vinden wat je zoekt, van tips voor de bestemming tot dingen die je zeker mee zou moeten nemen.

 De beste bestemmingen voor jou en de mancave boys

Nerja: Nerja in Spanje is één van de meest bekende en populaire vakantiebestemming als je met een vriendengroep op vakantie wilt. Door de vele activiteiten en natuurlijk het heerlijke strand zul je een onvergetelijke en goedkope vakantie hebben in Spanje.

Tenerife: op Tenerife is er voor ieder wat leuks te doen. Door het milde klimaat en vele prachtige bestemmingen om met je vrienden te bezoeken zul je van zonsopgang tot in de vroege uurtjes vermaken.

Lloret: Lloret ligt net zoals Nerja in Spanje en is minstens net zo bekend als vakantie voor (jonge) vriendengroepen. Niet alleen kun je genieten van het heerlijke weer het prachtige zandstrand, ook een bezoekje aan Barcelona of een keertje shoppen is geen probleem. Al met al een zeer populaire en goedkope vakantie Spanje dus.

Malorca: Malorca is zowel bij jongeren als ouderen als jarenlang een bekende vakantiebestemming onder Nederlanders. Dit is zelfs zo erg geworden dat er een heus Nederlands uitgaansgebied is in Malorca.

Wat moet er zeker mee op vakantie?

Wanneer je met je vrienden op vakantie gaat, zijn er een aantal dingen onmisbaar. Denk hierbij niet alleen aan het standaard inpaklijstje met kleding en een tandenborstel, maar ook aan spullen om je op de vakantie te kunnen vermaken. Elke vriendengroep heeft wel iets wat ze vaak doen of een spel met goede herinneringen. Dit kan van alles zijn, van een lekker avondje helemaal dronken worden tot vele rondjes spelletjes uit de jeugd. Dit lijkt misschien kinderachtig, maar door zo’n spelletje op vakantie te spelen, vooral nadat er al een biertje of twee in is gegaan, kan de sfeer vele malen gezelliger worden met een simpel spelletje.

Voor een leuke vakantie met je vriendengroep zijn er dus verscheidene opties. Zo zijn er verschillende goedkope vakanties in Spanje en ook enkele in andere landen. Voor de leuke sfeer kun je dingen met een speciale waarde voor de vriendengroep meenemen en een nachtje stappen is natuurlijk nooit verkeerd. Zelfs de meest simpele spelletjes kunnen de vakantie al veel leuker maken.

Laat een antwoord achter