Blog

Private lease voor particulieren

Heb jij een auto nodig om op je werk te kunnen komen? Of vind je een auto voor overige dagelijks activiteiten onmisbaar? Maar wil of kun je geen nieuwe auto kopen? Kies dan voor private lease. Zoals de terminologie al doet vermoeden kun je ook als particulier privé een auto leasen. Zo hoef je niet langdurig voor een auto te sparen. Je betaalt bij private lease maandelijks gewoon een vast (huur)bedrag. 

Groot aanbod leaseauto’s

Niet alleen ondernemers kunnen de voordelen van een leaseauto waarderen. Ook steeds meer particulieren kiezen ervoor om een auto te gaan leasen. Dit is een ontwikkeling waar met het grote aanbod leaseauto’s volop is ingespeeld. Er zijn leaseauto’s in alle verschillende prijsklassen te huur. Heb jij een bepaald model auto in gedachte? Maar is het maandbedrag voor deze auto in de basis voor jou te veel? Overweeg dan occasion private lease. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat jouw droomauto ook tweedehands geleased kan worden. In dat geval valt het maandbedrag altijd lager uit dan bij een nieuwe auto. Met de optie tot het leasen van een tweedehands auto komt jouw droomauto dus ineens dichterbij!

Elektrische auto leasen

Met de diverse occasions in het private leaseaanbod kun je het aanbod leaseauto’s al divers noemen. Maar er is nog iets dat het leaseautoaanbod interessant maakt. Namelijk: de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische auto private lease. De CO2 uitstoot van brandstof auto’s komt alsmaar meer ter discussie te staan. Het is bekend dat de brandstof auto’s schadelijk zijn voor het milieu. Daarom fabriceren autofabrikanten steeds meer elektrische auto’s. En deze elektrische bolides kun je nu dus ook privé leasen. Je kunt dus ook als je kiest voor een leaseauto duurzaam autorijden. En het aanbod elektrische leaseauto’s is ook nog eens heel erg uitgebreid. Hierdoor is er altijd wel een auto te vinden die bij jou past.

Waarom een auto leasen?

Een leaseauto wordt vaak geassocieerd met de zakenwereld. Maar leaseauto’s zijn niet enkel voor bedrijven. Ook privé kan het leasen van een auto uitkomst bieden. Wil je bijvoorbeeld niet in een keer een grote smak geld hoeven te betalen? Dan is private lease voor jou een goede optie. Je betaalt hierbij maandelijks een vast bedrag en komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Daarnaast biedt een leaseauto flexibiliteit. Kies je voor een tweedehands leaseauto? Dan is de looptijd van het leasecontract nog korter waardoor het nog meer flexibiliteit biedt. Met al deze voordelen is het dus niet gek dat steeds meer mensen voor private lease kiezen.

Laat een antwoord achter