Blog

Welke muurstickers zijn op dit moment hip?

Muurstickers zijn op dit moment weer helemaal hip. Je tovert daarmee gemakkelijk een ruimte om tot een knus geheel, en kunt ze inzetten in plaats van schilderijtjes of foto’s aan de muur. Wat betreft trends op het gebied van stickers voor op de muur zie je op dit moment vooral heel veel quotes. Mensen zijn altijd dol op positieve en inspirerende quotes, of dat nu op een print is, op een boekje of als originele muursticker. Je kunt zo’n quote in de keuken of de woonkamer plakken, maar natuurlijk ook op het toilet. Dit is immers vaak een heel inspiratieloze ruimte, dus zo’n muursticker met quote is daar hartstikke leuk voor.

Muurstickers voor kinderen

Ben je op zoek naar leuke muurstickers voor op de kamer van je kleintje? Heel leuk, want het is weer eens wat anders dan een muurtje verven. Met muurstickers kun je echt een bijzondere look creëren en ze als heuse eyecatcher in de ruimte gebruiken. Maar welke varianten zijn op dit moment allemaal hip en uitgebreid verkrijgbaar? De meest populaire variant is een Muursticker dieren. Vrijwel elk kind is dol op dieren, vandaar dat deze zo populair zijn. Je kunt ervoor kiezen om een sticker te kopen met het lievelingsdier van je kindje erop, maar ook voor exemplaren met meerdere dieren erop.

Als je een thema slaapkamer voor je kindje hebt, bijvoorbeeld met zebra thema of boerderij thema, dan spreekt het voor zich welke muursticker met dieren je moet kiezen. Zo’n sticker op de muur maakt het kamertje echt helemaal af, en het thema komt daardoor veel beter naar voren.

Hippe stickers voor op tegels

In veel webshops waar ze originele muurstickers verkopen hebben ze ook een groot assortiment tegelstickers. Deze zijn perfect voor als je helemaal uitgekeken bent op de tegels in jouw keuken, badkamer of toilet. Kies bijvoorbeeld voor vierkante stickers met prints van Spaanse of Portugese tegeltjes. Als je deze her en der opplakt dan ziet de ruimte er meteen veel gezelliger uit. Dit soort tegelstickers zijn er net als muurstickers in super veel varianten, en dus kun je lekker afwisselen. Of kies juist allemaal dezelfde uit om een meer neutrale look te creëren.

Tegelstickers zijn een hele makkelijke en betaalbare manier om een badkamer, toilet of keuken een frisse, nieuwe look te geven. Voor een paar tientjes heb je al heel wat stickers, en vaak kun je zelf kiezen hoe groot je ze wilt hebben. Je kunt ervoor kiezen om alle tegels te bestickeren, maar de stickers ook her en der plakken en wat witruimte ertussen laten, net wat je mooi vindt. Tegelstickers zijn vaak net als muurstickers gemakkelijk schoon te maken. Ga er gewoon met een doekje overheen en droog ze na met een droge doek. Zorg er wel voor dat ze niet te nat worden, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken en koken. Zo blijven ze het langst mooi.  

Laat een antwoord achter